Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och citronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, ochmarineradfläskfilémedaljonger med citron, timjan, rosmarin och lite honung
Bryn filén i smör och lägg den sedan i en ugnsform. Hacka lök och vitlök. Salta och peppra. 500 gram fläskfilé. Blanda samman 2 msk rapsolja, honung, vinäger och 1/2 chili till en marinad. Sätt ugnen på 175 grader och stek filén klar i ca 15-20 min. Lägg den i folie och låt den vila i 10 min. Tillsätt övriga ingredienser och låt såsen puttra ihop i 5 minuter. 500 gram fläskfilé. 175 grader och
Ett recept jag tycker alla borde testa att göra någon gång. Borsta potatis och skär i mindre bitar. Häll över olivolja och krydda med rosmarin och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.