Smaka av med salt och strö över persilja. 1hackad persilja. 5 dl cornichoner små gurkor hackad persiljaStrimla köttet och bryn det i en stekpanna med smör. Fräs lök och morötter sakta i en stekpanna med smör, ca 10 minuter
Finhacka vitlök och persilja och blanda med smör, ströbröd, salt och peppar. Grönpepparsås. Häll i konjaken (snåla inte, men se upp med flammor - gör det inte under fläkten
Grönpepparsås. Smaksätt med grönpeppar och gurkspad. Smaka av med salt och peppar. Lägg tillbaka järparna i såsen och servera med kokt potatis och förvällda vaxbönor
Vi åt rösti, sallad och grönpepparsås till. 3 msk vitvinsvinäger 1 msk vatten 3/4 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 tsk socker 2 krm svartpeppar 1/2 dl hackad persilja 1 pressad vitlöksklyfta skal av 1 citron och en skvätt av saften Putsa köttet och blanda allt till marinad 1 i en plastpåse tillsammans med köttet. 1/2 dl hackad persilja. 1 i en plastpåse tillsammans med köttet
Börja med att tärna baconet och stek det knaprigt, lägg över på hushållspapper. Efter ungefär halva tiden smular man i fetaost och späder eventuellt med mjölk
Fläskfilégratäng medgrönpepparsås. Halstrad tonfisksashimi med avokadosallad. persilja. Tärna avokado, gurka och mango och blanda med chili, koriander, salt, svartpeppar och sesamolja