Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras. Tillsätt socker, salt och 8–9 dl mjölmix. Arbeta in ytterligare 1–2 dl mjölmix tills du får en deg som går att forma till en rund bulle på bakbordet. 10 dl glutenfrimjölmix
Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras. Tillsätt socker, salt och 8–9 dl mjölmix. Arbeta in ytterligare 1–2 dl mjölmix tills du får en deg som går att forma till en rund bulle på bakbordet. 10 dl glutenfrimjölmix
Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras. Tillsätt socker, salt och 8–9 dl mjölmix. Arbeta in ytterligare 1–2 dl mjölmix tills du får en deg som går att forma till en rund bulle på bakbordet. 9-11 dl glutenfrimjölmix
Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras. Tillsätt socker, salt och 89 dl mjölmix. Arbeta in ytterligare 12 dl mjölmix tills du får en deg som går att forma till en rund bulle på bakbordet. 911 dl glutenfrimjölmix
Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras. Tillsätt socker, salt och 8–9 dl mjölmix. Arbeta in ytterligare 1–2 dl mjölmix tills du får en deg som går att forma till en rund bulle på bakbordet. 9-11 dl glutenfrimjölmix