Gåslever konjak recept

Färsk gåslever med stekta persikor

Lägg den i en skål, tillsätt kryddor, madeira och konjak, täck över den och marinera i kylen över natten och vänd den då och då på kvällen och på morgonen
Gåsamiddag Följetong - avsnitt 2

Gåsamiddag Följetong - avsnitt 2

Gåslevern är inte av fransk majsmatad sort utan en helt normalstor lever från välbehandlade fåglar. Häll på konjak och låt koka in en stund

Gåsamiddag Följetong - avsnitt 3

Servera riktigt varm med några skivor stekt gåslever, buljongkokt hjärta och kräva (muskelmagen) och ugnsstekta äppelringar

Svartsoppa med garnityr

gåslever. Koka upp buljongen med sirap, gelé, vin och konjak i stor kastrull. 5 dl konjak. Tillsätt vinäger, örter och kryddor (större mängd för tydligare kryddning)