Valfri - frukt/bär. Det lite udda med den jag gör är att den är gjord med vegetabilisk gelatin. Själv tycker jag det är himmelskt gott med passionsfrukt och jordgubbar till chokladpannacotta
Dekorera med valfria frukter och bär. Det finns även cheesecakes som man inte gräddar, utan har gelatin i istället och dessa brukar kallas för engelsk chessecake
Rör ner blött gelatin i passionsfruktspadet tills det är upplöst. Blötlägg gelatin i kallt vatten. Skrapa ur frukterna och sjud ihop med vatten, socker och citronsaft
Rödvinbärsgelé. Du behöver inte rensa bären. Koka vatten och bär i 5 minuter. Häll bärmassan i en silduk över en kastrull och låt saften rinna av, pressa bären mot slutet så all saft kommer ut
Garnera med färsk frukt och/eller bär. Vänd det något avsvalnade gelatinet i krämen. 2 tsk gelatinpulver eller 4 gelatinblad. Lägg gelatinet i 1 dl kallt vatten. Värm sen gelatinet i micro,ca 20 sec i taget, tills den har smält helt. 2 tsk gelatinpulver eller. 4 gelatinblad
Lägg gelatinbladen i en djup tallrik med kallt vatten. Inte helt fel men jag hade inte heller tackat nej till denna supergoda kokospannacotta med passionsfrukt nu
Dekorera med valfria frukter och bär. Det finns även cheesecakes som man inte gräddar, utan har gelatin i istället och dessa brukar kallas för engelsk chessecake