Kan användas som tårtfyllning, men är godast på cupcakes. Ahlgrens Bilar-fluff. På bilden här nedan är det Kladdkaksmuffins med Bilar-fluff underst på faten
1/2 - 1 dl socker. Väg upp 350 g hallon och tillsätt 1/2 - 1 dl socker i en kastrull. Lägg 3 st gelatinblad i rikligt med kallt vatten 5- 10 minuter. 1/2 - 1 dl socker
Att fylla sin tårta gjort på sitt favoritgodis är väldigt populärt. Man smälter ner godiset i het grädde och låter det bli riktigt kallt för att sedan vispa upp det till en fluffig konsistent
2-3 dl vispgrädde. 2-3 dl vispgrädde. För ungefär tre månader sedan när min guddotter fyllde tre år bakade jag en BarbieTårta , det blev två lager med jordgubbsmousse och ett lager med en variant på vaniljkräm
Vill tipsa om en riktigt god chokladmousse som funkar bra att fylla tårtor med. Den är dessutom väldigt enkel att göra, men man bör ha lite framförhållning om man ska göra den
fre, 2013-08-02 22. Recept. Annika Andersson. 04. 20min. (0). Mixa hallonen till en slät massa. Rör i marsanpulver tills konsistensen inte känns rinnig
Choklad-/ valnötskräm. ½ l vispgrädde. 50 g valnötter. 200 g mörk choklad. Vispa grädden. Hacka valnötter och choklad och vänd det försiktigt i grädden med Grytslev
fre, 2013-08-02 22. Recept. Annika Andersson. 06. 20min. (1). Vispa ihop mjölk och marsanpulver till vaniljkräm, ställ in i kylskåpet några minuter för att stelna
Här kommer ett busenkelt recept på blåbärsmousse som är så gott som tårtfyllning. 1/2 - 1 dl socker. Börja med att lägga 3 st gelatinblad i rikligt med kallt vatten 5 - 10 minuter. i en kastrull med 1/2 - 1 dl socker, beroende på hur söt man vill ha den. 1/2 - 1 dl socker
XX-fluff där du byter ut XX mot valfritt godis är väldigt vanligt som tårtfyllning. Tanken var att detta skulle bli fyllning till ett lager i dotterns 4-årstårta då hon precis som sin mamma och pappa är galen i Geisha
Smält ihop chokladen och grädden på svag värme. Rör hela tiden och se till så att grädden inte kokar. Häll över gräddblandningen i en skål och låt svalna lite
Att fylla sin tårta gjort på sitt favoritgodis är väldigt populärt. Man smälter ner godiset i het grädde och låter det bli riktigt kallt för att sedan vispa upp det till en fluffig konsistent
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.