Till fisken och vårrullarna hade vi lite olika dipsåser, inlagd ingefära och wasabi. I lördags kom fiskbilen och leverade den fisk och de skaldjur vi beställt
Jag snudd på friteradefiskkakorna i centimeter hög olja i en wok. Skär fiskfilén i mindre bitar och mixa till slät färs med ingefära, chili, vitlök, kokosgrädde, äggvita, fisksås och salt
Lägg de friteradefiskbitarna i en ugnsfast form. Skala och riv ingefära och vitlök fint. Lägg fram den frysta fisken, skär varje filé i tre-fyra bitar (beroende på storlek) och dela sedan varje bit på mitten så att du får sex-åtta tärningar av varje filé
Fullkomligt ljuvlig friterad räkrulle med haricot verts och chiliponxugelé. Jag tror faktiskt att sushikockarna på det där stället gillade mig ordentligt, för jag var nog en av få i stan som ville testa alla sorters fisk, inte bara räka och lax