Krispig fisk med varm nudelsallad
Min stora feta matblogg
Min stora feta matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 gram risnudlar
  • 1 msk olja
  • 3 st vitlöksklyfta(or), skalade och finhackade
  • 5 cm färsk ingefära, skalad och finhackad
  • 1 st röd chilifrukt, finhackad
  • 6 st salladslök(ar), fint snedskurna + extra till servering
  • 1 msk soja
  • 1 st limefrukt(er), saften
  • 6 msk vetemjöl
  • 1 tsk svartpeppar nymalen
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk chilipulver
  • 1 st ägg
  • 500 gram , utan skinn, t.ex. kolja eller torsk, skuren i bitar
  • olja, till stekning och fritering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.