Servera den krispigafiskenmed rostad eller friterad småpotatis, dipp och grönsaker. Panera några fiskbitar i taget till de blir gyllenbruna, lyft upp med hålslev och låt vila på hushållspaper
Servera genast med de varma grönsakerna och sesammajonnäsen. Stek den panerade fisken, i en annan stekpanna och använd generöst med rapsolja tills den blir gyllene och frasig runtom
Det ursprungliga receptet var med vit fisk men igår när jag lagade middagen valde jag lax istället. Servera med t ex matvete kokt i grönsaksbuljong och ruccola
Skär fisken i bitar. Krydda med svartpeppar och strimlad basilika eller persilja. Stek dem i smör ca 1 min på varje sida i en stekpanna och krydda med salt. Häll tomatsalladen över fisken och låta allt koka ihop ca 2 min. 500 g fiskfilé , t ex sej
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.