Servera med klyftpotatis, pasta eller ris och en grönsallad. Det jag vet var att det var strimlad fläskfilé, champinjoner, soltorkade tomater och gorgonzola i rätten, men resten av receptet kommer jag inte ihåg
använda gorgonzola om man tycker att cambozola är lite mesigt. Mer behövdes inte för att få till en riktigt god och krämig filégratäng som vi åt med ris på lördagskvällen
Och ostsåsens karaktär kan ju drastiskt ändras genom att byta cambozola (som jag använder här) till ädelost, gorgonzola eller någon annan sort som du gillar
Husmanskost tycker jag att fläskfilé faller under i denna versionen då det ju har kommit att bli ett vanligt kött i de flestas hushåll och inte bara förknippat med lyxig festmat
4 Servera förslagsvis med ris, hasselbackspotatis eller klyftpotatis och sist men inte minst en god sallad till. 600 g fläskfilé 80 g gorgonzola (grädd ädelost) salt, svartpeppar 2 msk smör att steka i. 600 g fläskfilé. 80 g gorgonzola
Servera med ris och en god sallad. gorgonzola. Recept. zzann. lör, 2013-10-12 18. 15. 30min. (0). * Börja med att bryna file´n helstekt runt om i stekpannan, salt och peppar