Fiskqueneller recept

Fiskqueneller Gädda med hummersås

Fiskqueneller Gädda med hummersås

Hummersåsen. Värm matoljan i en rejäl kastrull. Krossa hummern på en skärbräda och dela den på längden. Krossa klorna med en nötknäppare
Fiskqueneller i dillsås

Fiskqueneller i dillsås

Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Strö över salt och kör tills fisken är finförde-lad
Fiskqueneller à la Skagen

Fiskqueneller à la Skagen

Skär fiskfilén i mindre bitar. Lägg den tillsammans med äggvitan, cayennepeppar och salt i matberedare med vass stålkniv

Fiskqueneller i dillsås

Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Strö över salt och kör tills fisken är finförde-lad
Fiskqueneller med gräslökssås

Fiskqueneller med gräslökssås

Servera fiskquenellerna med kokt potatis gröna ärtor och citronklyftor. Dela fisken i bitar och lägg i matberedaren med kniven monterad
Fiskqueneller med hummersås

Fiskqueneller med hummersås

Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Strö över salt och kör till en jämn färs
Queneller med hummersås

Queneller med hummersås

Häll av vattnet och håll fiskquenellerna varma. Skölj fiskfiléerna. Mixa dem i matberedaren. Tillsätt salt, peppar, kajennpeppar och dill
Fiskqueneller med dillsås

Fiskqueneller med dillsås

Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Strö över salt och kör till en jämn färs
Fiskqueneller med dill- och citronsky

Fiskqueneller med dill- och citronsky

1. Strimla kålen. Pressa saften ur den ena citronen och häll över kålen. Krydda med ½ tsk salt. Fräs kålen i 1 msk smör tills den mjuknar, cirka 15 min, rör då och då

Fiskqueneller med gräslökssås

 Servera fiskquenellerna med kokt potatis gröna ärtor och citronklyftor. 1.  Dela fisken i bitar och lägg i matberedaren med kniven monterad

Fiskqueneller med dillsås

1.  Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Strö över salt och kör till en jämn färs

Fiskqueneller med hummersås

1.  Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Strö över salt och kör till en jämn färs

Queneller med hummersås

Häll av vattnet och håll fiskquenellerna varma. 1.  Skölj fiskfiléerna. Mixa dem i matberedaren. Tillsätt salt, peppar, kajennpeppar och dill