Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Forma små ägg av färsen med hjälp av två vattensköljda skedar och lägg ner i den kokande buljongen
Lägg den tillsammans med äggvitan, cayennepeppar och salt i matberedare med vass stålkniv. Forma fiskfärsen till knappt äggstora queneller med hjälp av en vattendoppad sked och lägg dem tätt i pannan
Vill du ha en tunnare sås kan du blanda ut den med lite mjölk. Blanda alla ingredienserna i en skål. Såsen får gärna "mogna" någon timme i kylskåpet innan den serveras
Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Forma små ägg av färsen med hjälp av två vattensköljda skedar och lägg ner i den kokande buljongen
Grovhacka grönsakerna och fräs i en gryta tillsammans med tomatpuré utan att den tar färg. Smaka av med nymald svartpeppar och tillsätt eventuellt mer hummerfond
Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Forma små "ägg" av färsen med hjälp av vattensköljda skedar, och lägg ner i den kokande buljongen
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Blanda ner dillen och smaka av med kryddorna. Servera med sallad. Lax i citron- och hummersåsmed kräftstjärtar, ca 4 portioner. Lax i citron- och hummersåsmed kräftstjärtar, ca 4 portioner
Färskpotatis medhummersåsen. Börja sedan med såsen. Torskrygg, pilgrimsmusslor, färskpotatis, grillad sparris, smörstekta kantareller och hummersås, mums
Nu bjöd vi på ugnsstekt lax medhummersås. Hummersås. Ugnsstekt lax medhummersås och kräftströssel, duchesspotatis och chilifrästa haricots verts12 portUgnsstekt lax12 bitar laxfilé från Börtnan (ca 2,2 kg hel)salt och peppar Lägg laxen på ett stort ugnssäkert fat
Här fick det bli en variant i ugnen medhummersås, den här rätten var verkligen inte fy skam. Jag längtar till sommaren när man kan grilla lax i ett foliepaket fyllt med godsaker, det är riktigt mumsigt det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.