Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Forma små ägg av färsen med hjälp av två vattensköljda skedar och lägg ner i den kokande buljongen
Lägg den tillsammans med äggvitan, cayennepeppar och salt i matberedare med vass stålkniv. Forma fiskfärsen till knappt äggstora queneller med hjälp av en vattendoppad sked och lägg dem tätt i pannan
Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Forma små ägg av färsen med hjälp av två vattensköljda skedar och lägg ner i den kokande buljongen
Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Forma små "ägg" av färsen med hjälp av vattensköljda skedar, och lägg ner i den kokande buljongen
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Krydda laxen med salt och citronpeppar. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft. Servera laxen med kokt potatis, romsås, broccoli och citronklyftor
Torka bort salt-socker-kryddningen med hushållspapper. Lägg till den goda gräslökssåsen och fredagskvällen är räddad – eller semesterkvällen, eller festkvällen…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.