Den här mustiga fiskgrytanmedsmakavsaffranochtomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Smakaavmed salt, svartpeppar, citron- resp apelsinsaft. La även till en paprika mot slutet eftersom jag föredrar krispig paprika framför sladdrig (men den ger ju god smak)
Smakaavoch toppa gärna med handskalade räkor och dillen från fänkålen. Smakaavmed salt. Sötman från apelsinen balanserar syran från tomaten så smaken blir rund och god
Då är det bra med sådana här recept som piffar till själva fisken och ger den smak. Lägg i korven och fräs så att den börjar släppa ifrån sig fett ochsmaker
Smakaavmed salt och apelsinskal. Smaka eventuellt avmed mer salt. Men i detta recept från Allt om Mat kommer smaken från timjan, vitlök och rostad paprika
Fiskgryta allt i ett, med extra allt. Kryddor är nånting man måste lära sig experimentera med, gå på känsla, smakaavoch aldrig stirra sig blind på exakta kryddmått utan våga ta ut svängarna