Kryddig fiskgryta med chorizo och kikärter
Ingen rotmos
Ingen rotmos
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kryddig fiskgryta med chorizo och kikärter
  • 4 -6 portioner
  • 600 g vit fisk, filé, tex Pollock
  • 1 kuvert, ½ gram, saffran
  • 1 tsk salt
  • olivolja
  • 1 burk kikärter
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 röd chilifrukt, hackad utan kärnor
  • 2 gula lökar, hackade
  • 4 chorizos, eller annan kryddig korv, i bitar
  • 2 lagerblad 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk rökt paprika
  • 1 kanelstång 2 burkar krossade tomater (400 g styck)
  • en nypa socker om det blev för starkt
  • 1 fiskbuljongtärning 400 g färsk spenat
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.