Grilla också citronen som är kvar och pressa den över fisken strax innan servering. Grillad fisk är verkligen någonting som jag tycker är oerhört underskattat
Jag kan bli så himla sugen på fisk till lunch. Finfinhacka vitlök det mesta av chilin och koriandern. Eftersom det luktar verkligt vidrigt när man värmer fisk i mikrovågsugn brukar jag undvika att göra det på jobbet
Nyanserad, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, mineral, smör och citron. Hetta upp olivolja i en stekpanna och lägg i hackad chili och hela vitlöksklyftor
Pressa gärna på lite citron/lime och njut. Valfri mängd fisk. Blanda ihop marinaden och snitta fisken så att marinaden tränger in och låt ligga i en plastpåse i minst 30 minuter gärna längre. Lägg i fisken och lägg på locket och ångkoka i ca 15 minuter eller tills fisken fortfarande är fast och saftig. 1 citron pressad. 1 chili. 1 msk nampla (fisksås)
Guacamole med dill till grillad fisk. Grillad romansallad med parmesan, brynt smör och citron. Friterad vit fisk med tamarindsås, rättika och sjögräsnudlar