) Fast min plan är att framöver hitta annat än fejk-fisk att äta såsen till. Den sås som vi genom åren ätit flest gånger här hemma är denna kalla med smak av vitlök och sweet chili
Fast jag tycker nog rätt bra om hösten tror jag. Grejade ihop en ny variant av grillad tomat- och paprikasås (för den andra har jag ju aldrig tjatat om förut
Kylan fortsätter att hålla oss i ett fast grepp. Det är så kallt så alla tåg är inställda och då kan det nog vara dumt att ge sig ut på ödsliga vägar, blir man stående kan det dröja ett bra tag innan det passerar nån o man kan få hjälp
Fast det är väl så det ska vara när man bor vid kusten i Skåneland, då kommer stormarna på köpet. Denna såsen kan man äta varm som kall och den passar lika bra till grillat som till kyckling
Häll eventuellt i mer olja så det inte bränner fast. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet och spola av i kallt vatten så de håller sig klibbfria
lägg den i rikligt med kallt vatten. Vitsås. Vit sås. Vill du ha riktigt fast fisk kan du låta fisken ligga i blöt upp till 1 dygn. Låt såsen småkoka på låg värme i 10-15 minuter
Servera fisken med salladen och såsen. Häll sedan av vattnet och spola grönsakerna i iskallt vatten. Låt stå ca 7 minuter och känn efter att fisken sedan är fast i köttet
Servera varmt – fast, med kallsås – och en ljus, kall Lageröl till (och tunnbröd. Servera varmt – fast, med kallsås – och en ljus, kall Lageröl till (och tunnbröd
Kallpestosås. kall som varm. någon god sallad, kokta primörer och en rolig och god sås. Ät den överblivna köttfärslimpan kall och ha den på smörgås med sallad, majonäs, skivad tomat och rostad lök till exempel
Jag gillar när det guckar fast mycket sås. Tonteki har faktiskt en organisation som är till för att skydda namnet och vad något som kallas "Tonteki" MÅSTE innehålla, för att få kallas just Tonteki
Mitt tips är (fast nästan godare att äta bara dessa som tilltugg innan) fefferonis fyllda med grönmögelost och sen lindar man bacon runt och fäster med en tandpetare