Chèvre chaud, en klassisk förrätt. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
Även så här års vill man ibland ha en lagad varm förrätt och då är det få som slår den här. Kombinationen av varm getost med fikon och en sås på socker, rödvin och balsamvinäger är riktigt bra
Då måste ni testa denna somriga förrätt – chevre chaud med jordgubbssalsa. 120 g getost. 120 g getost. Midsommar närmar sig med stormsteg och menyerna börjar ta form
Vi var bjudna till Kajsa på tjejmiddag i fredags och hon bjöd på en god förrätt. Det var soppa med bröd och den här GUDOMLIGT fantastiska getostkrämen med bröd till
För ett tag sedan gjorde jag en god förrätt. Sedan lade jag upp getosten på en bädd av ruccola samt hade några hackade valnötter över, samt ett halvt fikon som tillbehör
Dessa små underbara godingar serverade jag sedan med en sallad och lite serranoskinka, men självklart funkar de bra till plockmaten, som en förrätt eller som ett tillbehör också
Ska den serveras tillsammans med kött som också ska tillagas i ugn går det bra att göra potatisterrinen tidigare under dagen och sedan förvara den i kylen, och värma på den medan den nyligen ugnsstekta köttbiten vilar i folie, medan förrätten serveras
Passar perfekt på en buffé, till plockmaten eller som förrätt. Innan jag går och lägger mig tänkte jag tipsa er om fantastiskt goda och söta minipajer med getost, oliver och timjan
FIKON MED SERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. Här kommer recept på den lilla förrätten. Ska man servera 47 personer, varav 8 barn) förrätt, huvudrätt ( a la minute) och efterrätt så kräver det sin tajming. ca 40 g getost. 2 Mixa samman getost och crème fraiche till en kräm och spritsa några toppar på tallriken. ca 40 g getost. 2 Mixa samman getost och crème fraiche till en kräm och spritsa några toppar på tallriken
Riktigt gott tillsammans med ett glas rödvin som en liten kvällsmåltid, supé eller som förrätt. Efter en liten skåprensning kom jag fram till det här enkla flarnet med getost och en enkel sallad