Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 1 hackad röd paprika1 hackad morot0,5 skivad purjolökfräses i lite smör och saltas250 gram chorizo i slantar stekes. 0,5 pkt saffran. 250 gram chorizo
När riset kokat klart tillsätt ärtor, smör och parmesanost, smaka av med salt. Fräs ris, saffran, kycklingklubba, lök, ochchorizo i olivolja i 1 minut utan att ge färg, tillsätt vitt vin och låt det koka in. Tillsätt paprikan och fyll på med kycklingspadet så att det täcker, koka riset i 18 minuter. 100 g färsk chorizo i skivor. 1 saffran
Grilla paprika och skivad chorizo i ugnen med rosmarin, olivolja och flingsalt. Koka upp grädde, saffranoch salt och häll över pastan och blanda runt så det blir krämigt