Tillsätt sedan vitlök, ingefära och chili. 2 burkar konserverat krabbkött, avrunna5-6 färska medelstora tomater, hackad3-4 vitlöksklyftor, riven1 tummes storleksbit av citrongräs eller ingefära, riven1-2 färska röda chili, mortlade eller 1-3 tsk chilisås, beroende på hur stark du vill ha det(utelämnas för mild sås, men stark är ett måste om du vill uppleva Singaporekänslan
Som dressing hade jag olivolja och balsam vinäger och torkad chilli. en bit färska ingefära. Började morgonen med en smoothie på apelsin, morot och ingefära
1 cm ingefära. 1 tsk riven ingefära. Under semestern är det lätt att tappa sina rutiner och efter Vansbrosimmet lyckades jag dra på mig en förkylning, så senaste veckan har jag varken varit speciellt aktiv eller orkat laga mat
Kärna ur och hacka chillin. Låt den fräsa med någon minut medans du finriver och tillsätter ingefäran. 1 röd chilli. 1 tumstor bit ingefära. 2 vitlöksklyftor 1 röd chilli. 1 tumstor bit ingefära
Fräs grönsakerna + vitlök i en kastrull tillsammans med curry, ingefära och chilli. 1/2 tsk ingefära. 1/2 tsk chillipulver. 1/2 tsk ingefära. 1/2 tsk chillipulver
2 dl gröna linser1 gul lök2 vitlökssklyftor1 msk spiskummin (gärna hel)1 tsk chilliflarn1 cm färsk ingefära1 grönsaksbuljong1 kycklingbuljong1/4 citron1 tsk flytande honung1,2 dl vattenTill servering. 1 skiva formfranska2 klyftor citron (lite paprika & persilja)Hacka den gula löken, fräs den med linser, spiskummin och chilli i 1 msk neutral olja, hacka även vitlök & ingefära och låt fräsa med någon minut på slutet
Vitlök, Chilli, Gurkmeja, Salt/Peppar, Spiskummin. Färsk ingefära. Bryn löken tillsammans med vitlöken, ingefäran och resten av kryddorna på hög värme i din Crock Pot