Asian Braised Pork Pot-Belly with Fried Rice and Chilli - Recept
Rune Matomanen - Matälskare
Rune Matomanen - Matälskare
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-3 port
  • Rapsolja att steka i
  • 8 st Vitlök
  • 600 g Sidfläsk med kappan kvar, tärnad i 2
  • 8 st Vitlök
  • 1 Grönsaksbuljong
  • ½ dl vatten
  • ½ dl Gr
  • 1 msk
  • 1 tsk Sesamolja
  • 1½ msk Ingefära
  • 1 msk Honung
  • 2 tsk Risvinäger
  • 1 msk Sambal
  • ½-1 lit Vatten
  • 200 g Champinjoner
  • Stekt ris
  • 1-3 port
  • Rapsolja att steka i
  • 3 st Ägg
  • 7 cm Purjo
  • 2 msk Chili
  • 3 dl Kok
  • t kallt ris
  • ½ dl Vatten
  • 1 dl Gröna
  • Jag började med att karamellisera löken i olja på låg ärme i
  • 15 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.