Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. 250 g dijonsenap. 1250 g skånsk senap. 1250 g dijonsenap 250 g skånsk senap 4 msk honung 1 ekologisk apelsin, finrivet skal 3 msk mörk romFinriv skalet på apelsinen
Blanda alla ingredienser och låt senapen "mogna" i kylen något dygn. Även om det är enkelt får jag alltid lite "lyxkänsla" av hemgjord - eller "hemsmaksatt, om vi ska vara nogräknade - senap till julskinkan
Blanda samman lime, olja, vatten och senap till en dressing. Hyvlade sådana som samsas med hackad rödlök och sen dressas med hjälp av lime, olja, senap och vatten
Det går även att blanda olika senapsfrön för olika färg och textur på din senap. Det finns väldigt många olika senapssorter, men att göra hemgjord senap är faktiskt väldigt enkelt och kul
Dags att börja göra senap eftersom den ska stå och dra i två veckor. Örtsenap. Ölsenap. Örtsenap (stark). Inte längre för då kan senapen bli för skarp i smaken
Häll över vatten så det jämt täcker kotletterna och tillsätt2 msk söt stark senap4 msk sweet chili sås1 msk honungoch koka möra i en timma drygt. Sursöt Kålsalladblanda ihop 2 msk mango chutney 4 msk olja 2 msk vitvinsvinäger och salt och pepparoch blanda i 5 dl strimlad vitkålLåt stå en halvtimma i rumstemperatur och ta åt sig smakerna. 2 msk söt stark senap