Puristen vill ha den enbart med kött och ost men jag gillar den med både lök och svamp också. Från början var denna klassiska macka från Philadelphia, i staten Pennsylvania, bara stekt kött och lök i ett vitt bröd
Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomater och ost. Ta ut färsen och fördela löken längs kanterna runt om biffen som nu har krympt ihop lite
ev riven ost. Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariska biffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Blanda salladen med tomater, lök, olivolja, vatten och vinäger. Lägg resten av biffarna ovanpå. Forma 8 platta biffar. lägg ostskivorna på 4 av biffarna. 4 skivor smakrik ost. 1 liten hackad röd lök
Hacka löken. Blanda tomater, crème fraîche, grönpeppar, ½ tsk salt och riven ost. BIFFAR PÅ POTATISBÄDD. Färsbiffar och potatis i en och samma form - komplettera med en sallad och middagen är klar att servera
Gorgonzola Biffar med smörstekta champinjoner pimpade med lite salladslök. Hacka eller riv löken och blanda tillsammans med övriga ingredienser till en smidig smet
Ett bra ställe att samlas med nära och kära är ju alltid matbordet, och det är ju lördag och helg idag, så jag tänkte bjuda på ett litet färgglatt helgtips i form av smakrika biffar på en smaskig bädd av paprika och lök
Servera direkt med skivat ostsmör, rödlöksmarmelad och potatissallad. Rödlöken blev pricken över i. Valnötterna passade dessutom riktigt bra till ädelostsmöret och getostsmöret
Finhacka lök, tomat och gurka. Vänd sedan ner majskorn, basilika, sambal oelek, maizena och ost. Smakrika ärt- och majsbiffar som serveras med couscous och tomatsalsa
Skala och finhacka scharlottenlöken. Häll i osten och arbeta moset luftigt. 2 skivor biff, ca 300 g. 1 stor scharlottenlök. 300 g färsk svamp, t ex kantareller, ostronskivling. 1½ dl riven västerbottenost (eller annan lagrad ost). Stek svampen tillsammans med löken i ca 5 min. Kram Karin 2 skivor biff, ca 300 g 1 stor scharlottenlök. 300 g färsk svamp, t ex kantareller, ostronskivling. 1½ dl riven västerbottenost (eller annan lagrad ost)
Halvera och skiva löken tunt, riv squashen och osten. Mixa bönor med vitlök, potatis, salt och peppar, havregrynen, tomatpuré, sojasås, potatismjöl och spirulinapulver
Skala och skiva löken. Strimla lövbiffen och bryn, ev i omgångar, någon minut. Dagens middag blev inte direkt någon studentmiddag med tanke på vad köttet kostar, men helt okej gott blev det, hyfsat nyttigt, och lätt att göra