Benfri kotlett bönor recept

Benfri kotlett med bönsallad och ugnspotatis

Benfri kotlett med bönsallad och ugnspotatis

Skölj av bönorna och blanda dem med tärnad tomat, örter och olja. Salta och peppra kotletterna och stek dem i en stekpanna med smör, 4–5 minuter per sida. 2 st kotletter. 1 st bönor
Tournedos av kotlett

Tournedos av kotlett

Fräs baconskivorna och lägg sedan ner bönorna. 600 g benfrikotlettradMarinad. Skär kotlettraden i 3 cm tjocka bitar. 600 g benfrikotlettrad
Fläskkotlett med vitlök, rosmarin och fänkål

Fläskkotlett med vitlök, rosmarin och fänkål

Äts förslagsvis med fattoush eller en ljummen potatissallad med gröna bönor och dijonvinägrett. Ta fram din fläskkotlett och en ugnsfast form, stick hål/fickor i kotlett med en vass kniv
Dagens recept: Marinerad rostbiff

Dagens recept: Marinerad rostbiff

Du kan marinera både kotletter och biffar i någon av de marinader vi föreslagit. Skär upp köttet i tunna skivor och servera gärna med kokta gröna bönor och små stekta kulpotatisar, överströdda med finhackad persilja, och en sallad
Fläskkarrétacos med bön- & ananassalsa

Fläskkarrétacos med bön- & ananassalsa

Skölj kidneybönorna och tomaterna. Dela tomaterna och ananasen i små bitar och blanda med bönorna. ca 800g benfri fläskkarré. 1 pkt kidneybönor. Dela karrén i ca 2 cm tjocka skivor om du inte har färdiga kotletter. ca 800g benfri fläskkarré. 1 pkt kidneybönor
Söndagskotlett

Söndagskotlett

Skär bort en del av fettet på kotletten så du bara har några millimeter kvar. Ca 800 g benfrikotlettrad. 1 pkt frysta gröna bönor. Lägg svampen och bönorna i formen, rör om och sätt in igen medan köttet vilar, ca 15 minuter. Ca 800 g benfrikotlettrad. 1 pkt frysta gröna bönor
Söndagskotlett

Söndagskotlett

Skär bort en del av fettet på kotletten så du bara har några millimeter kvar. Lägg svampen och bönorna i formen, rör om och sätt in igen medan köttet vilar, ca 15 minuter. Ca 800 g benfrikotlettrad. 200 g frysta gröna bönor

Kotlett med ostmos och bönor

I onsdags prövade vi på det fjärde receptet från matkassen och det var kotletter med ostmos och bönor

Lammkotletter med stekta grönsaker och myntasalsa

Vänd kotletterna först i ägget,sedan i kryddlblandningen. Lägg kotletterna på fatet. Stek i mitten av ugnen ca 30 min, vänd kotletterna efter halvatiden. 1 burk Vita bönor i tomatsås. 1 kg Fläskkarre benfri

Benfri kotlett med bönsallad och ugnspotatis

Skölj av bönorna och blanda dem med tärnad tomat, örter och olja.  Salta och peppra kotletterna och stek dem i en stekpanna med smör, 4–5 minuter per sida. 2 benfriakotletter. 1 burk blandade bönor

Marinerad kotlett i tortilla

Skölj bönorna och låt dem rinna av. Blanda bönor, majs, rödlök, koriander, limesaft och olivolja. 500 g benfrifläskkotlett. 400 g kokta bönor på burk

Honungsglaserad kotlett

benfri och skivad. Koka bönorna enligt anvisningen på förpackningen. Bryn kotletterna i oljan i en stekpanna

Kotletter med tomatsky, oliver och kapris

Lägg tomatblandningen ovanpå kotletterna och servera med pasta, tomatsky och kokta bönor. Gör små snitt i fettkanten på kotletten och pensla dem med soja och olja

Chiligryta med kotlett

Skölj bönorna och låt dem rinna av i ett durkslag. Skär kotletten i mindre bitar. Tillsätt bönorna och smaka av med mera kryddor

Karrékotlett med blodgrapesallad

Skölj mangolden, och sedan bönorna i sil, låt rinna av. Gnid kotletterna runtom med färsk ingefära, salta, peppra och pensla med soja