Skölj av bönorna och blanda dem med tärnad tomat, örter och olja. Salta och peppra kotletterna och stek dem i en stekpanna med smör, 4–5 minuter per sida. 2 st kotletter. 1 st bönor
Äts förslagsvis med fattoush eller en ljummen potatissallad med gröna bönor och dijonvinägrett. Ta fram din fläskkotlett och en ugnsfast form, stick hål/fickor i kotlett med en vass kniv
Du kan marinera både kotletter och biffar i någon av de marinader vi föreslagit. Skär upp köttet i tunna skivor och servera gärna med kokta gröna bönor och små stekta kulpotatisar, överströdda med finhackad persilja, och en sallad
Skölj kidneybönorna och tomaterna. Dela tomaterna och ananasen i små bitar och blanda med bönorna. ca 800g benfri fläskkarré. 1 pkt kidneybönor. Dela karrén i ca 2 cm tjocka skivor om du inte har färdiga kotletter. ca 800g benfri fläskkarré. 1 pkt kidneybönor
Skär bort en del av fettet på kotletten så du bara har några millimeter kvar. Ca 800 g benfrikotlettrad. 1 pkt frysta gröna bönor. Lägg svampen och bönorna i formen, rör om och sätt in igen medan köttet vilar, ca 15 minuter. Ca 800 g benfrikotlettrad. 1 pkt frysta gröna bönor
Skär bort en del av fettet på kotletten så du bara har några millimeter kvar. Lägg svampen och bönorna i formen, rör om och sätt in igen medan köttet vilar, ca 15 minuter. Ca 800 g benfrikotlettrad. 200 g frysta gröna bönor
Vänd kotletterna först i ägget,sedan i kryddlblandningen. Lägg kotletterna på fatet. Stek i mitten av ugnen ca 30 min, vänd kotletterna efter halvatiden. 1 burk Vita bönor i tomatsås. 1 kg Fläskkarre benfri
Skölj av bönorna och blanda dem med tärnad tomat, örter och olja. Salta och peppra kotletterna och stek dem i en stekpanna med smör, 4–5 minuter per sida. 2 benfriakotletter. 1 burk blandade bönor
Lägg tomatblandningen ovanpå kotletterna och servera med pasta, tomatsky och kokta bönor. Gör små snitt i fettkanten på kotletten och pensla dem med soja och olja