Äpple, ingefära, honung, crème fraiche… Ja, visst hörs det att jag har haft ett finger med i spelet. Eller vad säger du om en lätt, söt och syrlig sås med massvis av fyllig äppelsmak
Bryn köttet i panna med smör. Krydda med salt och peppar. Låt finhackad gul lök fräsa med och bli mjuk. Lyft upp kotletterna och vispa ner creme fraiche och grädde i stekpannan med buljongen
smör att steka i 800-1,000 g fläskkotletter med eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotlettermed eller utan ben salt grovmalen svartpeppar 1 st stor purjolök ca 350-400 g färska champinjoner 3 dl crème fraiche 3 msk kalvfond. 1800-1,000 g fläskkotletter med eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotlettermed eller utan ben salt grovmalen svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.