Bryn kyckling och vitlök i 2 msk smör i en gryta eller en stekpanna. ÄNTLIGEN. Har jag lyckats laga den perfekt Indiska maten – precis så vi gillar den
Det är jättegott att bara äta ris med lite smält smör i, men näringsvärdet i det kanske inte är det bästa, så släng ner några grönsaker i den blandningen också och du har en supergod och snabb lunch
Stek upp med smör i traktörpanna och tillsätt sockret. Rökt majskyckling 1 hel majskyckling 3 dl vitlöksmarinad Gräddig äppelsås 25 g smör 1 rödgrönt äpple av Katjatyp 3/4 fint hackad gul lök 1,5 msk mörkt muscovadosocker 4 dl kycklingbuljong 5 dl vispgrädde Gör så här
Bryn 2 eller 3 kycklingfiléer som delats i tre bitar var i smör i en stekpanna. Egentligen skulle jag göra lavendelkyckling, men jag hittade ingen lavendel
Tänkte bjuda på ett litet grönsaksrecept som passar till lite allt möjligt, allt man behöver göra är att variera kryddorna, receptet härunder brukar jag äta till en grillad biff eller till vardags med kycklingbröst och basmatiris
Smör och olja till stekning. 6 dl ris av valfri sort (jag rekommenderar långkornigt- eller basmatiris). 6 dl ris av valfri sort (jag rekommenderar långkornigt- eller basmatiris)
Jag använde blötlagda gröna linser och vitt basmatiris. Jag har använder klarifierat smör eller ghee när jag gör receptet för att jag tycker att det smakar bäst
Saftig kyckling och fräscha grönsaker i en krämig, smakrik sås tillsammans med basmatiris – Mums. Saftig kycklinginnerfilé blandas i en sås gjord på kokosmjölk smaksatt med jordnötssmör, kokos, sambal oelek och röd currypasta