Riv gärna över lite parmesanost och dekorera med några extra basilikablad vid servering. Kanske är det lite svårt att se vad söndagsmiddagen består av på bilden nedan, men jag kan avslöja att det blev supergoda mozzarellafyllda köttfärsbiffar i en sås med smak av paprika och basilika
Mixa basilikablad, parmesanost och crème fraiche. Basilikasås. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis, kokt sparris, kokta sockerärter och citron
Basilikasås. Mixa såsen med stavmixer, smaka av med citronsaft, salt och peppar. Basilikasås. Servera med sparris, gurksallad och sallad och färsk potatis om så önskas
Servera pastan omedelbart, riv gärna över lite extra parmesanost och garnera med lite basilikablad. Den svenska Prästosten står sig fint till parmesanosten
En lätt sommarmiddag med kyckling, kall basilikasås, färskpotatis och grön sparris. Kall basilikasås. Finhacka basilika och blanda den med parmesan och crème fraiche till fyllningen