Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylldmed parmalindad kycklingfilé som jag fylldemedparmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Fylldkycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Nu tänkte jag bjuda på ett kycklingrecept med smarrig fyllning som jag lagade ikväll
Här är recept på Helstekt fläskfilé fylldmed salami, parmesan, basilikaoch italienska kryddor. Idag vill jag bjuda er på en smarrig fylld fläskfilé som vi åt till varmrätt på Påskafton
Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Servera med grönsallad och potatis (kokt eller klyftpotatis). nu kan jag fortsätta med detta fast det är mina barnbarn som håller mig i gång
Äta ute i all ära men när man varit på semester några veckor är det gott med hemlagad mat. Lägg ut skinkan och lägg en hög parmesan mitt på samt en kvist timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.