Halstrade pilgrimsmusslor med basilikamajonäs och soltorkade tomater. Jag bestämde mig för att jag ville ha lite goda medelhavssmaker till musslan så det blev min väldigt goda och användbara basilikamajonäs som fick agera sås och så strösslade jag över med lite hackade soltorkade tomater
Till spetten blev det min supergoda basilikamajonäs som dessutom är väldigt enkelt att göra, glöm allt vad vispa heter, här är det stavmixern som gäller
Lammspett, kamben, sallad och basilikamajonäs. Kamben och revbensspjäll är ju något som är himla gott. Jag har tidigare bara gjort dessa på grillen genom att först koka dem men så läste jag om den här 3-2-1 metoden på nätet och ville såklart testa
Jag gjorde en basilikamajonäs till mig, eftersom jag kör strikt just nu. Superenkelt och supergott. Inspirerad av ett recept i gratispåsktidningen från ICA
Serverades med min basilikamajonäs som jag nog aldrig kommer tröttna på. Grillade också sparris och majskolvar och tillsammans med kycklingen, kambenen, sötpotatisen och basilikamajonäsen blev detta en supergod grilltallrik
Grillen åkte givetvis fram och jag grillade kycklinglårfiléer, gjorde en stor härlig sallad, kokte färskpotatis, gjorde en tzatziki och en basilikamajonäs och så rökte jag lax på grillen