4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor ca 600 g strimlad kycklinglårfilé 2 msk olja 1/2 tsk kanel 1/2 tsk spiskummin salt och peppar 400 g konserverade hela tomater 5 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) ca 500 g sötpotatis 1 citron 1/2 kruka persilja salt och peppar 4 port couscous eller annat gryn 1 grönsaksbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 2 dl matyoghurt Lägg till i inköpslistan
Sprid ut på en bakplåt, ringla olivoljan över, krydda med timjan och salt. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook ochpå mail
Sänk värmen och låt det puttra en stund på låg temperatur. Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form
Lägg upp sötpotatis, kyckling, fetaost, sallad, paprika och nektariner på ett stort fat. Blanda sötpotatis, ingefära, pressad vitlök, olja, salt och peppar och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.