Närmare Anders familj, vänner, landet & lugnet. Men nu har vi äntligen hittat vårt HEM. I början av 2012 tog vi så det stora steget vi drömt om sååå länge
Sen är det bara att steka på lite mer än medelvärme ett gäng minuter på varsin sida. 1/2 skopa riven kokos (använder den från Lidl som är mer finriven)
Hej vänner. Äntligen har vi fått känna av riktig sommar. Nu ska ju inte dagens vackra väder hålla i sig ens hela helgen men vi tyckte det var dags att ta fram poolen och göra sommar på baksidan (en hel månad senare än förra året på grund av det kalla vädret vi haft)
Häll på vinet (obs akta för det kan stänka rejält, fond och kryddor. Nu orkade jag, så här kommer receptet på portvinssåsen, eller reduktionen kanske är mer korrekt
Inte mindre än fyra nya recept den här vecka. Tinas kyckling kom äntligen med i testomgången och tyvärr må jag säga att det är inget recept som vi kommer göra igen
Man känner att det börjar bli gammalt och slitet. Dagen efter så började vi med god hotellfrukost för att sedan gå en stadsvandring i Visby, något man typ aldrig gjort
Och nu bättresentänaldrig kommer det utlovade receptet. (mardröm om jag skulle tappa bort dom när det är dags) Testa att blunda för när vi gör det stängs en hel del distraherande intryck ute
Vet inte riktigt vad jag håller på med, men bättresentänaldrig heter det ju. "Var är du min vän. Jag har ju helt glömt bort att skriva om "Så mycket bättre" (igen) -och nu har det hunnit gå två avsnitt av serien
Inte stans bästa burgare, men helt klart en av de bättre jag ätit i Malmö. Jag tänkte att andra lägger ju upp inlägg om hur deras jobbdagar kan se ut, och det lär jag aldrig någonsin kunna göra