Bättre sent än aldrig - recept på grönkålscanneloni
Skrivis liv och matfunderingar -
Skrivis liv och matfunderingar -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Grönkålscanneloni
  • 4 port 225 graders ugn
  • olivolja
  • 1 gul hackad lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 250 g finhackad grönkål
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 1,5 tsk salt
  • lite svartpeppar
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 dl mjölk
  • 2 dl vatten
  • 1 msk honung
  • 0,5 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 1 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 75 g hackade valnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.