Tärna auberginen och strö salt över för att dra ur den beska saften en stund. Häll över buljong och tillsätt övriga ingredienser utom zuccini och paprika
Tärna auberginen och zuccinin. 200 g aubergine. 300 g zuccini. 500 g köttfärs Smör 1 liten gul lök 1 dl vispgrädde 1 dl rödvin 1 msk sambal oelek 200 g aubergine 300 g zuccini 2 tomater (ca 150 g) 250 g keso 2 dl riven fet ost 3 dl crème fraiche, 34% Salt Peppar Egna kryddor
1 aubergine. 1 zuccini. Skär zuccini och aubergine i skivor (ca 5 mm tjocka) och dela skivorna på mitten. 1 aubergine 1 zuccini 3 paprikor, gärna blandade färger
Skär zuccini/aubergine på längden i ½ cm tjocka skivor. aubergine. aubergine. Här kommer ett gott och nyttigt recept från en av mina favoritkokböcker, Saltåkvarn