Vispa ihop äggstanningen och ostsåsen - fyll pajskalet med. Efter 45 min - känn i mitten om äggstanningen stannat. 1 stänk tabasco. Efter 45 min - känn i mitten om äggstanningen stannat
Själv är jag trött på alla äggstanningar och den här tomatpajen är fräsch med mycket smak. 1msk Olivolja2st Röda lökar2dl Färsk spenat1tsk Rosmarin2msk Balsamicovinäger1st Burk hela tomater i tomatjuiceNågra droppar Tabasco2msk Strösocker1tsk Mejram2st Färska tomater, skivade10-15 KalamataoliverSalt & peppar från kvarn150g Getost. Smaka av löpande under koktiden med ev mer Tabasco, kryddor och salt, avsluta med ca 2msk socker
Vispa samman äggstanningen och häll över fyllningen. Gratinera mitt i ugnen ca 30 minuter tills äggstanningen stelnat och fått fin färg. 1-2 droppar tabasco
Häll äggstanningen över. Smaka av med tabasco och salt. 2 krm tabasco. Pajdeg. Arbeta ihop mjöl, salt och smör till en smulig massa, gärna i matberedaren
Till äggstanning använde jag ett ägg/dl grädde och dl riven ost. Dressingen blev en vanlig americandressing där jag först vispade crème fraiche för att få den tjockare som sedan blandades med mayonnäs, chilisauce, tabasco, citronsalt och peppar