Jordnöts- och havrekakorHanden på hjärtat - jag är ingen konditor. När jag bakar vill jag att det ska gå snabbt OCH smaka gott - det behöver inte vara så vacker
Kokosbollar med smak av kaffe och carob. Här har grundreceptet på våra HÄLSOSMARTA bollar smaksatts med två av mina smakfavoriter för tillfället - kaffe och carob
Det blev några rödbetor över och jag funderade på vad jag skulle göra med dem. Då tänkte jag att jag måste bara prova att baka med rödbetor som har en både söt och fyllig smak
Riktigt energirika och välsmakande små "kraftpaket" som faktiskt kan göras helt utan sötning tack vare att både kokossmöret och hasselnötssmöret ger en sötma som sedan lyfts fram av de salta jordnötterna och flingsaltet på toppen
Mullbärs- och kokoskakor. Det här är en snabb- och lättbakad liten kaka som du enkelt "svänger ihop. Och sen ska det vara bra ingredienser av det nyttigare slaget
Att de dessutom inte innehåller vetemjöl, socker eller mjölk gör det bara ännu bättre. Häll sedan ner havregryn och vallmofrön och blanda ner dem väl utan att havregrynen blir finfördelade
De innehåller inte något vete, inget socker och ingen mjölk. Det här är kakan för dig som gillar det lite sega och tuggiga med en härlig kolasmak av mullbär
Här ser du mina socker- ochvetemjölsfria kakor bakade på mandelmjöl. Suveränt goda och med lite lagom seghet och tuggmotstånd tack var kokos och gojibär
Jag har börjat göra mängder av Nicecream - en nyttigare variant av glass som är fri från sådant som kroppen inte behöver - mjölkfri, glutenfri och sockerfri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.