Då jag under hösten har arbetat mednorrländskaråvaror så som röding, ren ochhjortron blev ett ett av årets nya inslag en norrländskinspireradcarpaccio på ren
Däremot gillar vi att laga mycket mat med svamp i, särskilt såhär på hösten och den här cannellonin är ett utmärkt recept för en höstig middag oavsettom du plockat kantarellerna själv eller har köpt dom på ICA
Trattkantareller, gula kantareller och taggsvamp är de jag känner igen ochsomplockas. Att bosom vi gör med naturen in på husknuten med allt vad den har att erbjuda är verkligen en ynnest och jag älskar det
Jag bakade bröd och hade gjort små kantarell- & västerbottenostpajer. Jag älskar bland annat mustiga köttgrytor, kantarellrisottomed rödvinssås ochrostas, hemmagjorda hamburgare och jag älskar ocksåhavskräftor
Men tills det sker i september får jag nöja mig med att laga goda rätter på hennes ägg och i just den här rätten spelar även godsakersomvästerbottenostoch kantareller en rätt stor del
Servera med en god sallad. fett till stekning och att smörja formen. Rensa svamp ochpurjo från jord. Hacka purjonoch väldigt stora svampar i mindre bitar
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbordoch klä en pajformmed degen. Servera med en sallad. Blanda alla ingredienserna till pajdegen och knåda ihop dem till en smidig deg
Eller varför inte blanda ner i en pastarätt med kantareller och grädde. Smaka ev av med lite salt. Jag föredrar helt klart fisk och grönsaker framför en stadig köttbit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.