Bred ut skivorna på en stor yta, strö över salt och täck sedan med hushållspapper. Stek blandfärsen lite i taget och smaka av med salt, peppar och vitlök
Tillsätt pressad eller riven vitlök och smaka av med salt och peppar (nötfärs och lammfärs kan ätas rå men fläsk måste du steka en provbit innan du smakar)
Tillsätt pressad eller riven vitlök och smaka av med salt och peppar (nötfärs och lammfärs kan ätas rå men fläsk måste du steka en provbit innan du smakar)
Ibland gör jag den med Zucchini och kronärtskocka och ibland med zucchini, kokt skinka och ost. Denna gång serverade jag lasagnen med ugnsbakad laxsida som toppades med smör, salvia, grovsalt och chiliflakes
Varva sen zucchinin med tunna lager ostsås, tomatsås och näringsjäst. Idag gjorde jag en raw zucchinilasagne som till och med fick väl godkänt av min kräsne man som åt flera portioner
Har tidigare publicerat ett recept på zucchinilasagne här på bloggen, men idag testade jag ett nytt och det var så himla gott att det kvalar in här det med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.