Bred ut skivorna på en stor yta, strö över salt och täck sedan med hushållspapper. Stek blandfärsen lite i taget och smaka av med salt, peppar och vitlök
igår hade jag tjejmiddag och i värmen bjöd jag på en stor sallad med diverse tillbehör. gör samma sak med gurkan och skär den och morötterna i sneda bitar
Tillsätt pressad eller riven vitlök och smaka av med salt och peppar (nötfärs och lammfärs kan ätas rå men fläsk måste du steka en provbit innan du smakar)
Tillsätt pressad eller riven vitlök och smaka av med salt och peppar (nötfärs och lammfärs kan ätas rå men fläsk måste du steka en provbit innan du smakar)
Ibland gör jag den med Zucchini och kronärtskocka och ibland med zucchini, kokt skinka och ost. Denna gång serverade jag lasagnen med ugnsbakad laxsida som toppades med smör, salvia, grovsalt och chiliflakes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.