Gör så här. Skär grönsakerna i skivor på längden, stek hårt i olja. Finhacka ingredienserna till dressingen, smaka av med salt, fond, svartpeppar och eventuellt lime och socker
Stek sojabitarna lätt på varje sida i ca 10 minuter så de får lite färg. Blanda crème fraiche, sambal oelek, mangobitarna och fetaosten i en skål till en röra
1. Strimla gul lök och soltorkade tomater. Ha ner i en bunke tillsammans med pressad vitlök. 2. Låt tonfisken rinna av och häll ner i bunken tillsammans med resten av ingredienserna
För tillfället är jag helt såld på wraps och äter det i stort sett varje frukost. Kan varieras och smaksättas i det oändliga och är dessutom ett bra tortilla substitut till tacos
Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. Så nu blir det inlägg om rullar igen. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Det där med vegetariskt var ju inte så himla enkelt. Har googlat en hel del på vegetariskt och scrollat massor av sidor men det är inte mycket som är "ååh, det där låter gott"
Vilken värmebölja. Bad och båtåka för hela slanten, kan det bli bättre. Matiga och enkla luncher behövs och detta har blivit en liten sommar favvo, enkel men ändå lite lyxig
Men oj vilken skitnatt. Det känns som att jag inte har sovit en blund. Och min rygg krånglar med mig nu. Det är bara att hoppas att den här dagen flyter på utan allt för stora hinder
Stek första wrapen i lite olja på medelvärme. Det går att få till bra wraps utan vitt mjöl. Blir inte riktigt samma sak som vanliga wraps men en riktigt bra variant detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.