Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Wrapsmed quorn och curryröra (4 stycken). Wrapsmed quorn och curryröra (4 stycken)
Kryda med curry, salt och peppar. Lägg den i en burk med lock. Fördela röran på tortillabrödet tillsammans med grönsallatsbladet och rulla ihop vid lunch dags
Strö över lite sallad och solrosgroddar och rulla ihop brödet till en wrap. 1 påse med sallad. Stek sojabitarna lätt på varje sida i ca 10 minuter så de får lite färg
Tag dina ägg wraps och lägg på lite sallad, toppa med tonfiskröran och lägg på lite skivad avokado. Vispa tillsammans ingredienserna med lite salt med en mixer stav
När degen “satt” sig lite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade. För tillfället är jag helt såld på wraps och äter det i stort sett varje frukost
Men innan jag sticker ut tänkte jag dela med mig av receptet på en mättande taco wrap gjord på ägg. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
När degen ”satt” sig lite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade. Vänd ytterligare en gång, och tryck ut wrappen ännu lite mer
De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. vik upp två av kanterna mot mitten och rulla den därefter som en wraps så att den blir försluten på båda kanterna
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Jag har dessa till wrapsmed tacofyllning, som crepes med champinjonstuvning, som crepes med vispad grädde och bär, som tunnbröd med smör, ost och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.