Wontons från Sichuan i ”hot and sour” vinäger och chilisås med rostade jordnötter och koriander
Karins Spis
Karins Spis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 hg blandfärs
  • 2 tsk salt
  • 1 msk socker
  • ½ hackad scalottenlök
  • 2 tsk fint hackad vitlök
  • 2 halvstora klyftor
  • 40 tunna wontonplattor
  • 4-8 hel torkad chilipeppar
  • 0,6 dl rapsolja
  • 1 msk sesamolja
  • 2 msk risvinäger
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 msk kinesisk soja
  • 1 msk socker
  • 1 msk fint hackad vitlök
  • 1 msk sesamfrön
  • 2 msk rostade jordnötter
  • 2 msk hackad koriander

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.