Rhubarb and Custard Mousse Cake with Grenadine Roasted Rhubarbs (Vanilj- och Rabarbermoussetårta med Grenadine Rostade Rabarber)

Ingredienser

  • 18 eller
  • 20 cm tårta,
  • 12-16 bitar
  • Botten
  • 175 g havrekakor
  • 50 g smält smör
  • 100 g mjölk
  • 32 g äggula
  • 1 stor
  • 50 g strösocker
  • ½ vaniljstång
  • gelatinblad
  • 100 g vispgrädde
  • 250 g rabarberpuré
  • 15-30 g florsocker
  • 125 g cream cheese
  • gelatinblad
  • 300 g vispgrädde
  • 3 dl
  • 250 g rabarber
  • 3-4 ganska späda
  • 3 msk grenadine
  • Botten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.