Wienerbröd med mandel- och vaniljfyllning - Spandauer
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 9 dl vetemjöl / 2,5 dl kallt vatten / 50 g jäst / 0,5 dl strösocker / 25 g rumstempererat smör / 1 tsk flingsalt
  • / 3 ägg
  • 500 g kallt smör till inkavling
  • 0,5 vaniljstång
  • / 2,5 dl mjölk
  • / 3 äggulor
  • / 0,75 dl strösocker
  • / 0,5 dl maizena
  • / 25 g smör
  • 50 g mandelmjöl
  • / 50 g florsocker
  • / 0,5 dl strösocker
  • / 50 g rumstempererat smör
  • / 1 msk vatten
  • 0,5 dl florsocker
  • 5 minuter Täck degskålen med plastfolie och låt den vila
  • 30 minuter i kylskåp

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.