Den här goda kladdkakan med vit choklad och saffran gjorde jag till bokklubbsjulmiddagen, och eftersom jag hade lite tidspress när jag fixade med middagen blev allt inte helt perfekt
Den mjölkvitasparrisen är en riktig vårprimör. nedre delen av den gröna sparrisen kan vara lite träig, bryt därför av några centimenter av foten, där den knäcks naturligt, och hyvla bort det första lagret (förutom knoppen) då det kan vara lite beskt
Vit Chokladmousse. Vit Chokladmousse. Och receptet på vit chokladmousse hittade jag här på Tasteline, receptet är på 4 portioner men eftersom vi kombinerade med pannacottan så blev det lagom till 9 pers. 100 g vit choklad. 100 g vit choklad
Pizzadeg. Blanda alla torra ingredienser, tillsätt vatten och olja. Knåda till en jämn deg. Tips. Försök att sträcka och vika degen medan du knådar, på så vis sträcks glutenproteinet och botten blir mycket krispigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.