Receptet på den grymma potatissalladen kommer vid ett senare tillfälle. Till efterrätt bjöd jag vinkokta rabarber med vit chokladkräm och rostade havreflingor
Blanda alla torra ingredienser, tillsätt vatten och olja. Försök att sträcka och vika degen medan du knådar, på så vis sträcks glutenproteinet och botten blir mycket krispigare
Dela äggvitan från äggulan och lägg i två skålar. Vispa äggvitorna fluffiga. Här samlar jag en del recept med fläder ochrabarber, inget av dessa recept har jag själv testa ännu, men planen är att göra det nu i sommar
Här kommer receptet för er som är sugna på att testa. Ideén var en vit kladdkaka där man skulle lägga på kardemummakokt rabarberoch lite grovhackade cashewnötter
Nu är det säsong för den vitasparrisen. I Tyskland äter man hela sparrismenyer med sparris både som förrätt, huvudrätt och dessert, men jag nöjer mig med en sparrisförrätt idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.