Vinbrässerad oxkind
PA:s kök
PA:s kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 4 port
  •  
  • Oxkinder
  • 2 st oxkinder, ca 400 g 1 flaska rött vin
  • 2 morötter 1 bit rotselleri
  • 1 gul lök
  • 1 röd lök
  • 1 knippe färsk timjan
  • 1 knippe färsk rosmarin
  • 10 st vitpepparkorn
  • 3 lagerblad Smör till stekning
  •  
  • Sås
  • Avkoket från oxkinden
  • 0,5 liter vatten + 2 msk kalvfond
  • 1 msk muscovadosocker
  • 2 msk maisena redning
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk smör
  •  
  • Tillbehör
  • Potatispuré

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.