Marinera kotletterna i olivolja och hackad vitlök i minst 6 timmar. Vänd sedan kotletterna först i vetemjöl, sedan i ett uppvispat ägg och därefter i ströbröd
Baka ihop degen. Jäs i bunke 35-40 min. Baka ut ett stort bröd. Jäs en timme. Grädda 15 min i 250-275 gr C ugn, sänk sedan till 125-150 gr, grädda 45 min till
Fantastiskt god och fräsch glasnudelsallad med räkor. Ljuvligt att toppa den med hackade nötter och om nu vill ha den matigare kan du servera vårrullar bredvid, jag har länkat till 2 goda vårrullerecept nedan
Jag har aldrig gjort Ägg Benedict förut och tänkte att det kan bli en trevlig lördagsfrukost. Jag scannade av nätet och förstod snart att english muffin är ett måste för att göra just Ägg Benedict
Supersmaskiga små bröd som du snabbt rör ihop och gräddar i stekpannan. Polentan ger mycket majssmak. Var inte snål med oljan när du steker, degen innehåller inget annat fett än det som bröden suger åt sig i pannan
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Sauce Base. Pulse all the sauce base ingredients to get a sauce with a texture like pesto. Sauce Prep. In a skillet over medium high heat, add the sauce base and saute for a minute or two to soften the spicy bite of the garlic
Skruvad potatis. Det har snurrat en del klipp på nätet med skruvad potatis i ugn. Tyckte det såg spännande och gott ut, absolut ett trevligt sätt att servera ugns potatis på