Vinbärsmousse på kolabotten
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kolabotten
  • 100 g smör
  • 1 dl socker
  • 1 msk sirap
  • 1 msk vaniljsocker
  • 2½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  •  
  • Vinbärsmousse
  • 3 gelatinblad
  • 1½ dl koncentrerad svartvinbärssaft
  • 2 msk crème de cassis (svartvinbärslikör)
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk socker
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  •  
  • Garnering
  • 2 gelatinblad
  • 1 dl koncentrerad svartvinbärssaft
  • 2 msk crème de cassis
  • 2 dl röda vinbär
  • Citronmeliss

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.