Rulla till köttbullar och placera på en smord plåt alternativt en med bakplåtspapper. Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg
Blanda samman alla ingredienser till köttfärslimpan och tryck ut köttfärs i en ugnsfast form. Fräs lök och vitlök i olivolja tills mjukt och tillsätt tomat samt kryddor, låt puttra 3 minuter och smaka av med rikligt med salt, socker och rikligt med svartpeppar
Men han drar på med både och. "Köttfärs är den absolut bästa råvaran i det svenska köket. Lika självklart var det att göra min variant på pressgurka till pannbiffar och mos
Sjukstuga hela veckan här på Casa Hawk. På med riven ost och gratinera i 225 grader i ca 15 minuter. Affe fick magsjuka i måndags och kräktes hela dagen
Den påminner lite om moussaka tyckte jag eftersom jag hade i lite kanel i köttfärsen. När min mamma var på besök i Göteborg så gjorde jag denna rätt för första gången och vi båda tyckte att den blev väldigt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.