Höstig päronpajmed mandel och ingefära. Och så har jag en alldeles utomordentligt god päronpaj som ni kan sätta händer och tänder i om ni vill prova att baka
Det är precis det som händer här hemma just idag, det blir en knäckig päronpaj, helt gudomlig och perfekt att avnjutas med en klick grädde eller vaniljglass och en kopp kaffe
Vi börjar med en helt fantastiskt enkel, och lika fantastiskt god, frukost. På morgonen delar du dina overnight oats i två och blandar ner vanilj i den ena, och kakaopulver i den andra
Det kan hända att jag kanske bakar en kaka också, som jag kan ta med till jobbet, och kanske en vinbärspaj som vi kan kalasa på vid ett senare tillfälle
Skala päronen, dela dem och tag ur kärnhuset. Platta ut den i en pajform med löstagbar kant. Blanda samman mjöl, kanel, socker och matfett till en smulig massa
Vanlig vaniljbotten med ett lager lemoncurd och ett lager med en egenpåhittad röda vinbärsmousse Bara såsen av vinbären kommer jag att göra och ha till glass för att den var så god
Smält smör och vispa ihop med socker. br />Skölj päronen och skär i tunna klyftor. Blanda mjöl och bakpulver i en bunke och vänd försiktigt ner i smeten tillsammans med yoghurten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.