Nej då, den här bloggenkommeraldrig dö. Foto. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgligamiddagarsomblirtill efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att bloggaom
Gjorde en nyladdningvåfflortill frysen häromdagen, perfekt att ta fram ochrosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller somtoast
Helgrilladehjortracks med smörkokta lökar, kräm på potatisochjordärtskocka samt en portvinssås. Det har trillatin en del förfrågningar på tips för nyåroch även julmiddagom man är sugen på något annat än julbord
En surdeg som har mycket livisig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
Fick en ny leverans av Linas matkasse igår, inspirationskassen. Tycker verkligen att det är roligare att laga mat som man inte vet exakt vad det smakar innan man smakar
fylld med nyttigagodsakeroch bakas ut på direkten. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund så då slängde jag ihop detta brödet så himlagottoch enkelt
Okorkade upp en flaska vintillmiddagenoch då kändes inte den här dagen likadålig längre. Bra då med lite matlektyr att bläddra i medan dottern leker med play-doughochsonenritar små gubbar i tusental isittblock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.